Ett reseföretag med 95 år i branschen

Kommande resor

Jill Johnson - Thats Life!

Vissa kallar henne Sveriges mest mångfacetterade artist och egentligen kräver hon ingen närmare presentation – Jill Johnson. Ackompanjerad av storband, stråkar, dansare och vokalister väljer hon nu att visa upp ytterligare en sida av sig själv i en sprakande showupplevelse som går från finstämt till fullt blås. Givetvis njuter vi även av ett julsmyckat Göteborg och Liseberg.

Avresedatum Fredag 1/12
Dag 1:

Från våra olika påstigningsorter reser vi vidare mot E6:an och vidare norrut. Vi rastar längs vägen på en rastplats där det finns möjlighet för var och en att köpa förmiddagsfika. Vi är uppe i Göteborg vid lunchtid och har eftermiddagen på oss att njuta av julmarknaden på Liseberg. Givetvis ingår entrébiljetten i resans pris! Parken är stämningsfullt julpyntad med dekorationer och ljusslingor och från de många stånden kan man köpa diverse godsaker.

Under sena eftermiddagen åker vi till vårt hotell för incheckning och ett par timmars vila, eller kanske uppladdning inför kvällens begivenhet. Quality Hotel 11 ligger med underbar utsikt vid Göteborgs hamninlopp och hotellet präglas av stilfull arkitektur, spännande konst och skandinavisk design.
På kvällen intar vi bussen för bekväm transport till The Theatre där vi ska njuta av god mat och framför allt världens bästa Jill Johnson! Efter showen tar bussen oss tillbaka till vårt hotell för en god natts sömn.

Dag 2:
Vi tar en skön sovmorgon och äter frukost i lugn och ro. Vi lämnar inte Göteborg förrän efter lunch så det blir gott om tid till julshopping eller något annat trevligt. Strosa i Nordstan eller längs Avenyn och titta på ett vackert julpyntat Göteborg. Framåt eftermiddagen åker vi hemåt och är tillbaka i Skåne på kvällen.

Avgångstider - beräknad hemkomst inom parantes
06:00 (19:55) Hammenhög, torget                                            
06:20 (19:35) Simrishamn, Godsmagasinet                               
06:40 (19:15) Gärsnäs station, Järnvägsgatan                         
06:55 (19:00) Tomelilla järnvägsstation                                      
07:15 (18:40) Sjöbo busstation P-ficka                                        
07:45 (18:10) Ystad busstation hpl längst i öster                       
08:05 (17:50) Skurup, E65 Preem                                                 
08:25 (17:30) Malmö, Öresundsterminalen                                

Antal resdagar: 2 dagar.

Detaljer

Datum 2017-12-01
Hemresa 2017-12-02
Pris 3 295:-
Enkelrumstillägg: 495:-
Ingår i resan Bussresa, biljett till showen inkl 3-rätters meny & kaffe, entrébiljett till Liseberg, övernattning i dubbelrum på Quality Hotel 11 inkl. frukost, reseledare.
Antal platser Platser finns
3 295
Dela detta evenmang