Ett reseföretag med 95 år i branschen

Berlin Marathon 2017

Det 44:e marathonloppet i Berlin går av stapeln 2017. Vi har ett begränsat antal registreringar till detta och erbjuder ett komplett paket med registrering, bussresa och hotell. Det finns i begränsad utsträckning också möjlighet att följa med på resan utan att vara löpare.

Resan är fullbokad.

Dag 1:
Via Öresundsbron tar vi oss ner genom Danmark. Vi åker sedan med färjan Gedser-Rostock. Under överfarten finns tid att äta lunch ombord. Färden går vidare genom norra Tyskland med stopp längs vägen för eftermiddagsfika. Vid 16.30-tiden beräknar vi anlända till Berlin där vi startar med ett besök på Berlin Vital Expo för registrering och eventuell shopping.
Vi fortsätter sedan till det trestjärniga Hotel Superior Econtel Berlin i stadsdelen, Charlottenburg. Här bor vi bekvämt i tre nätter. Se www.amber-hotels.de/berlin-charlottenburg

Dag 2:
Vi börjar dagen med en härlig frukostbuffé på hotellet och därefter promenad till starten för frukostjoggen vid Charlottenburgs slott. Joggen går till Olympiastadion där det serveras frukost. Bussen hämtar vid stadion och kör till hotellet. Resten av dagen står sedan till eget förfogande. På kvällen erbjuds en pastabuffé på hotellet.

Dag 3: 
Idag är dagen D då marathon går av stapeln! Vi erbjuder busstransport som tar oss så nära startområdet som vi kan komma. Vänligen notera att vi inte har busstransport tillbaka till hotellet efter loppet utan var och en tar sig själv tillbaka.
På kvällen kopplar vi av kring en gemensam middag på hotellet.

Dag 4:
Idag ska vi resa hemåt och färden går åter i riktning mot Rostock och sedan vidare med färjan till Gedser. Vi är åter i Skåne framåt kvällen.

Vi behöver följande uppgifter för att kunna boka in dig :
Födelsedatum – Namn – Adress - Telefonnummer/mobilnummer
Mailadress (Tänk på att meddela oss eventuell ändring under tiden fram till resan!)
Ev. klubbtillhörighet
Ev. bästa marathontid från de senaste tre åren (Om du ej anger något kommer vi att registrera dig som förstagångslöpare. Meddela oss om du är med Berlin Marathons Jubilee Club.)
Tröjstorlek (S, M, L etc)
Vi reserverar oss för valutakursförändringar samt programändringar som beror på ändringar utanför vår kontroll.

Ingår: Bussresa, 3 övernattningar i dubbelrum med frukost, en middag, bro-, färje- och vägavgifter samt reseledare.
Tillkommer: Registreringsavgift/chip 1450:- för löpningen (inkluderar även en löpartröja anpassad till 2017) Enkelrumstillägg 1250:-
Övrigt: Anmälningsavgiften som är 1450:- gäller för både löpare och medföljare och måste betalas inom 8 dagar, annars stryks bokningen.
Antal resdagar: 4 dagar.

Detaljer

Datum 2017-09-22
Hemresa 2017-09-25
Pris 4350:
Ingår i resan Ingår: Bussresa, 3 övernattningar i dubbelrum med frukost, en middag, bro-, färje- och vägavgifter samt reseledare.
Antal platser Enstaka plats kan finnas. Kontakta oss på info@busspersson.se
Väntelista Om du önskar stå på väntelista för en eller flera platser på resan ber vi dig att kontakta oss per mail info@busspersson.se.
4 350 1
Dela denna resa