Ett reseföretag med 95 år i branschen

Kommande resor

Julshopping i Berlin

Oavsett om du bara vill komma i stämning eller har många julklappar att shoppa så är Berlin rätt ställe för dig! I adventstiden smyckas staden från topp till tå och det glittrar och tindrar i alla hörn och vrår. Shoppingutbudet är enormt och i alla prisklasser - lyxshoppa på KaDeWe eller botanisera på en secondhandmarknad i Prenzlauer Berg. Mellan varven njuter du av en varm Glühwein på någon av stadens nästan 100 olika julmarknader. Och du, vi har vår reseledare med som tipsar dig om allt det bästa och roligaste att besöka i en världsmetropol som Berlin!


Dag 1:
Vi startar vår resa från våra påstigningsorter och reser över Öresundsbron och genom Danmark till Gedser, varifrån vi tar Scandlines färja till Rostock. Vi fortsätter sedan vidare söderut genom mot Berlin och är på plats framåt kvällen. Maritim Hotel Berlin, där vi ska bo två nätter, ligger mycket centralt, på perfekt avstånd från det allra mest centrala av staden men ändå på en lugn sidogata i närheten av Berlins "gröna lunga" Tiergarten. Berlins största och nyaste shoppinggalleria "Mall of Berlin" ligger på gångavstånd från hotellet och julmarknaden på Potsdamer Platz likaså. Hotellet har en relaxavdelning med pool för den som vill komma bort från vimlet och ha en lugn stund - givetvis gratis för oss som bor på hotellet.

Dag 2: Efter en riklig frukost har vi en hel dag på oss att se och uppleva Berlin och njuta av stadens många julmarknader. Vi gör en stadsrundtur på förmiddagen (ingår i resans pris) och har sedan resten av dagen till eget förfogande. Fråga vår reseledare om tips och råd för att hitta just det DU är pigg på att besöka/göra.

Dag 3: Efter en god natts sömn och härlig frukost är det dags att resa norrut mot färjehamnen i Rostock. Vi stannar för inköp innan det är dags att köra ombord på färjan. Några timmar senare är vi tillbaka i Skåne efter en härlig julmarknadshelg i Berlin.

Avgångstider hemkomsttider inom parentes

05:40 (21:30) Hammenhög torget
06:00 (21:10) Simrishamn Godsmagasinet
06:15 (20:50) Gärsnäs stationen, Järnvägsgatan
06:30 (20:35) Tomelilla järnvägsstationen
06:50 (20:15) Ystad busstationen, hpl längst i öster
07:10 (19:55) Skurup E65 Preem
07:30 (19:35) Svedala E65 Statoil
07.50 (19:15) Malmö Jägersro, travbanans huvudentré

Mer info om hotellet hittar du här!


Lobbyn i Maritim Hotel Berlin, vackert julsmyckad.

Detaljer

Datum 2017-11-25
Hemresa 2017-11-27
Pris 2595:-
Enkelrumstillägg: 525:-
Ingår i resan bussresa enligt program, bro- och färjeavgifter samt vägskatter, 2 nätter inkl. frukost på Maritim Hotel Berlin, guidad stadsrundtur, välkomstglühwein vid ankomst till hotellet, reseledare under hela resan
Antal platser Platser finns.
2 595
Dela detta evenmang