Ett reseföretag med 95 år i branschen

Kommande resor

Stockholm med "Macken" - Galenskaparna och After Shave

Vi reser till Stockholm över en weekend, njuter av vår vackra huvudstad och kröner resan med att ge oss ut till Cirkus på Djurgården för att möta "Roy och Roger" i tv-serien Macken på scen. Tidlösa komiska karaktärer och skönt skruvade sånger skapar en formidabel föreställning som tänder på alla cylindrar. Det är mycket skratt - och mycket verkstad! Vi tar dig bekvämt till och från Stockholm med vår buss och du bor två nätter på komfortabla Scandic Hotell Alvik alldeles invid Mälarens strand.

Dag 1:
Vi reser från våra påstigningsplatser på morgonen och tar oss upp mot E4:an i riktning norrut. Vi stannar för förmiddagskaffe, eftermiddagskaffe och lunch och kommer upp till Stockholm under sena eftermiddagen. Vi checkar in på Scandic Hotell Alvik, ett komfortabelt hotell som är naturskönt beläget vid Mälarens stränder. Här bor vi i två nätter. Kvällen är fri för att t.ex. utforska Stockholm, äta en god måltid på någon av Stockholms trevliga restauranger eller shoppa tills butikerna stänger. Vår reseledare tipsar om vad som är på gång i staden – perfekt inspiration om din plan för helgen inte redan är klar.

Dag 2: 
Det är lördag morgon och vi startar med en stärkande hotellfrukost. Frukosttiderna är generösa så det går att ta en skön sovmorgon och njuta av frukosten länge. För den som vill gör vi en guidad stadsrundtur på förmiddagen och du kan sedan stanna i city om du vill. Dagen är fri för att fyllas med något trevligt. Valmöjligheterna är många – kanske frestar en kulturell eller varför inte kulinarisk upplevelse? På kvällen tar vi bussen till Djurgården och anrika Cirkus där vi ska få ett par härliga timmar som vi får fylla med igenkänning och glada skratt när Knut Agnred, Anders Eriksson, Claes Eriksson, Jan Rippe m.fl. i Galenskaparna och After Shave tar plats på scen i föreställningen Macken. Efter föreställningen står bussen redo att ta oss tillbaka till vårt hotell för ännu en vilsam natt på Scandic Hotell.

Dag 3:
Efter ännu en smarrig frukost packar vi bagaget i bussen och gör oss redo för hemresa. Färden går söderut längs E4:an med fika- och lunchstopp längs vägen. Ombord kopplar du av med en god bok, kanske lite skön musik eller gör ingenting annat än sitter i dina egna tankars värld. Vi är tillbaka i Skåne på kvällen efter en kul, energifylld helg i Stockholm.

Avgångstider - beräknad hemkomst inom parentes
06.00 (21.10) Hammenhög, torget
06.20 (20.50) Simrishamn, godsmagasinet
06.35 (20.35) Gärsnäs station
06.50 (20.20) Tomelilla, Lidls parkering
07.10 (20.00) Ystad, busstationen
07.30 (19.40) Skurup, E65 Preem
07.50 (19.20) Svedala, Statoil
08.10 (19.00) Malmö Jägersro, travbanans huvudentré
08.40 (18.30) Glumslövs backar, Milstolpen
09.30 (17.15) Mölletofta, Rasta

Mer information om hotellet hittar du här: Scandic Alvik

Detaljer

Datum 2018-04-13
Hemresa 2018-04-15
Pris 3395:-
Enkelrumstillägg: 700:-
Ingår i resan Bussresa i modern helturistbuss enligt programmet, 2 övernattningar i dubbelrum på Scandic Hotell Alvik inkl. frukost, parkettbiljett till Macken på Cirkus, stadsrundtur i Stockholm, reseledarservice under hela resan
Antal platser Platser finns.
3 395
Dela denna resa