Ett reseföretag med 95 år i branschen

Kommande resor

Outlet & Design - kvalitetsshoppa på Bornholm

Trots öns ringa storlek så erbjuder Bornholm många möjligheter till fin kvalitetsshopping. På vår resa ger vi dig möjligheten till såväl klädshopping som inköp av designprodukter, glas, choklad och andra godsaker då vi besöker ett par väl utvalda platser kända för sina butiker med handplockat urval av produkter.

När vi kommit ombord på katamaranen som tar oss till Rønne smakar det bra med kaffe och ostsmörgås på vägen till Bornholm. Vid ankomsten till Rønne tar vi oss först till Dansk Outlet där varje inköp garanterat blir en god affär. Här finner du kläder och skor för hela familjen och för alla storlekar. På över 1000 kvadratmeter butiksyta finns det garanterat något för alla smaker och stilar.


Nästa anhalt på vår tur blir i Boderne där man bl.a. finner Pia Stærmoses butik med kvalitetsvaror från en lång rad kända internationella modemärken. Får du tid över efter shoppingen rekommenderar vi en promenad i den fina miljön runt butiken - stranden är bara ett stenkast bort!

I Snogebæk ges tid för en härlig lunch i form av fiskbuffén i rökeriet. Vi följer kusten norrut till en av Bornholms mest förtjusande små städer: Svaneke! Här strosar du bland småbutikerna med sitt varierande utbud. Kika in i lakritsbutiken, glaskonstbutiken, karamellkokeriet, chokladmanufakturen eller kanske "tvåleriet".


Mot Rönne styr vi sedan bussen, och får en stund att utforska butiksutbudet i öns huvudstad innan det är dags att köra ombord på färjan tillbaka till Ystad igen. På resan från Rønne till Ystad blir det kaffe och kaka på båten. Vi är hemma framåt kvällen, säkerligen många fynd rikare!

Avgångstider - beräknad hemkomst inom parentes
06:00 (20:00) Hammenhög, torget
06:20 (19:40) Simrishamn, Godsmagasinet
06:40 (19:20) Gärsnäs, stationen
06:55 (19:00) Tomelilla, Lidls parkering
07:15 (18:40) Sjöbo busstation
07:45 (18:10) Ystad busstationen, hållplats längst öster

Detaljer

Datum 2018-05-30
Pris 995:-
Ingår i resan Buss- och båtresa, förmiddags- och eftermiddagsfika, lunch, reseledare, vägskatter och avgifter.
Antal platser Platser finns.
995
Dela denna resa